Vrijwilligers gezocht

Promotor december/januari

Een van de belangrijkste aspecten van elk succesvol festival is de zichtbaarheid. Ben je actief ingesteld en wil jij ons helpen met het verspreiden van de promotiematerialen, zoals posters, flyers en programmaboekjes? Dan ben jij wie we zoeken!

Het is een fijne klus die ideaal is voor mensen die het leuk vinden om lekker buiten te zijn en langs te gaan bij de diverse locaties.

Er zijn een aantal verspreidingsmomenten in de maanden december en januari. Het is ideaal als je in deze periode beschikbaar bent om meerdere dagen te helpen, maar  een of twee dagdelen is ook prima

Link: https://i-doe.nl/vacature/detail/1683/

 

Technisch ondersteuner

Heb je ervaring met live muziek en/of heb je affiniteit met licht en geluidsinstallaties en vind jij het leuk om met een leuke groep mensen een mooi Leids muziekfestival mogelijk te maken? Dan ben jij wie we zoeken! Wordt deelgenoot van de Jazzweek en ondersteun ons bij de activiteiten.

Je helpt mee met opbouwen bij het openingsconcert in de Hooglandsekerk en je geeft tijdens de gehele Jazzweek ondersteuning op diverse unieke locaties.

Link: https://i-doe.nl/vacature/detail/1682/

 

Medewerker hospitality 

Voor de Jazzweek zoeken we meerdere gastvrije medewerkers voor het uitvoerende horeca gedeelte van de week. Wij zoeken hulp voor verschillende werkzaamheden tijdens onze evenementen; gasten verwelkomen, artiesten begeleiden, barmedewerker en/of locatie ondersteuning.

Horeca ervaring en een Sociale Hygiëne diploma is meer dan welkom, maar is niet noodzakelijk. Als je sociaal bent ingesteld en je weet van aanpakken, maken we er met zijn allen een gezellige een succesvolle week van.

Link: https://i-doe.nl/vacature/detail/1712/